مرجع فارسی فارکس - ForexInsight

کریستین لاگارد

سمت فعلی: رئیس بانک مرکزی اروپا (ECB)

 

کریستین لاگارد وکیل و سیاستمدار فرانسوی است که در حال حاضر به عنوان رئیس بانک مرکزی اروپا (ECB) فعالیت می کند. او اولین زنی بود که پست وزیر دارایی یک کشور G-7 را بر عهده گرفت و اولین رئیس زن در تاریخ صندوق بین المللی پول است. فوربس او را دومین زن قدرتمند و بیست و دومین فرد قدرتمند جهان در سال 2019 معرفی کرد.

 

  • کریستین لاگارد وکیل دادگستری و رئیس بانک مرکزی اروپا است.
  • او اولین زنی است که شغلی با این عنوان در اتحادیه اروپا دارد.
  • لاگارد در دنیای اقتصاد پیشرو است، اما یک اقتصاددان آموزش دیده نیست.
  • او فرانسوی است و در پاریس زندگی و کار می کند.
  • لاگارد از سال 2011 تا اواسط سال 2019 صندوق بین المللی پول را اداره می کرد.

 

 

سنین جوانی و تحصیل

لاگارد که در 1 ژانویه 1956 در پاریس، فرانسه از دو معلم زبان متولد شد، چندین دستاورد به نام خود دارد و به عنوان پیشگامی برای زنان در امور مالی و سیاست گذاری جهانی دیده می شود. کریستین دبیرستان را در لو هاور به پایان رساند و در مدرسه Holton Arms در بتسدا (مریلند، ایالات متحده آمریکا) تحصیل کرد.

او در نوجوانی عضو تیم ملی شنای همگام فرانسه بود و به زبان فرانسوی، انگلیسی و اسپانیایی روان صحبت می‌کرد. او دارای مدرک حقوق از دانشگاه پاریس X Nanterre و مدرک کارشناسی ارشد از موسسه علوم سیاسی در Aix en Provence است.

 

 

مشارکت های قابل توجه

او مدیر عامل صندوق بین المللی پول (IMF) بود، اما پس از نامزد شدن برای سمت بانک مرکزی اروپا، از مسئولیت خود صرف نظر کرد. او از 5 ژوئیه 2011 این سمت را بر عهده داشت و در دومین دوره پنج ساله خود بود.

لاگارد کار خود را به عنوان یک دستیار در دفتر شرکت حقوقی Baker McKenzie مستقر در شیکاگو در پاریس آغاز کرد، جایی که او در کار ضد انحصار، و ادغام و تملک تخصص داشت. او در 43 سالگی به عنوان اولین دارنده کرسی زن این شرکت بین المللی انتخاب شد.

در سال 2005، او به سیاست فرانسه پیوست و به مدت هفت سال وزیر دولت باقی ماند. او در این دوره مناصب وزیر بازرگانی، وزیر کشاورزی و شیلات و وزیر دارایی را بر عهده داشت. لاگارد در دوران بحران مالی جهانی وزیر دارایی فرانسه بود و با قضاوت و رهبری خود رهبران جهان را تحت تاثیر قرار داد. او نقش کلیدی در سازماندهی صندوق نجات اضطراری اتحادیه اروپا برای بانک ها داشت.

لاگارد پس از متهم شدن دومینیک استراوس کان به عنوان رئیس صندوق بین‌المللی پول به تجاوز جنسی، جایگزین وی شد. او با پیامدهای بحران مالی جهانی، بحران بدهی منطقه یورو و اختلافات تجاری بین‌المللی از جمله موارد دیگر مواجه شد. او همچنین کمک مالی ۵۶ میلیارد دلاری به آرژانتین را تصویب کرد که بزرگترین کمک مالی در تاریخ صندوق بین المللی پول در سال ۲۰۱۸ بود.

 

 

میراث

تحت رهبری او، صندوق بین المللی پول استدلال کرده است که ثروتمندان باید مالیات بیشتری بپردازند تا نابرابری را کاهش دهند. خانم لاگارد از اصلاح نظام مالیاتی جهانی حمایت می کند. وی در مورد اثرات اقتصاد کلان چند شرکت که قدرتمند، هشدار داده. لاگارد نسبت به خطری که سطح بالای بدهی در کشورهای مختلف برای اقتصاد جهانی ایجاد می کند، تذکر داده است.

او همچنین به بانک‌های مرکزی پیشنهاد کرده است که در آینده برای مزایایی که ارائه می‌کند، مانند گنجاندن مالی، انتشار ارزهای دیجیتال را در نظر بگیرند. صندوق بین‌المللی پول در دوران لاگارد در مورد تغییرات آب و هوایی پر سر و صداتر شد.

در نقش رئیس بانک مرکزی اروپا، اعتقاد بر این است که نقاط قوت او استعداد سیاسی، ارتباطات و توانایی او برای ایجاد اجماع است. با این حال، فقدان یک پیشینه اقتصادی یا یک نظر قابل تشخیص در مورد سیاست پولی به این معنی است که او باید تا حد زیادی به تکنوکرات های مالی تکیه کند.

 

 

ماجرای تاپی (The Tapie Affair)

ماجرای تاپی بزرگترین رسوایی مرتبط با لاگارد است. در سال 2016، یک دادگاه فرانسوی پس از تایید پرداخت بیش از 400 میلیون یورو از بودجه عمومی به سرمایه دار فرانسوی، برنارد تاپی، دوست نزدیک نیکلا سارکوزی، نخست وزیر وقت، او را به سهل انگاری متهم کرد.

تاپی بانک سابق دولتی کریدیت لیونیس را متهم کرده بود که در سال 1993، اکثریت سهام او را در آدیداس کم ارزش دانسته است. حکم چند میلیون یورویی که هیئت داوری دولتی به او اعطا کرده بود، توسط لاگارد درخواست تجدید نظر نشد.

این پرداخت در نهایت باطل شد و لاگارد به دلیل مدیریت ضعیفش با این وضعیت با یک سال زندان و جریمه 15000 یورویی مواجه شد، اما دادگاه تصمیم گرفت هیچ گونه مجازاتی را برای او نداشته باشد. تاپی از اتهامات کلاهبرداری مرتبط با این موضوع توسط دادگاه پاریس در 9 ژوئیه 2019 تبرئه شد.

 

 

در انتها…

کریستین لاگارد که می‌گوید در زندگی حرفه‌ای خود با تبعیض و تبعیض روبه‌رو بوده است، مدافع گنجاندن جنسیت و تعیین سهمیه برای زنان در تجارت بوده است. او به عنوان رئیس بانک مالی اروپا، بر سیاست و اقتصاد حیاتی اتحادیه اروپا نظارت دارد.

جالب اینجاست که او همیشه به جای «رئیس» یا «خانم رئیس» بر داشتن عنوان «رئیس» اصرار داشته است. او می گوید: «اصرار بر علامت گذاری زنانگی بر اساس جنسیت کلمات مضحک است.

5 1 رای
به این پست امتیاز دهید
Christine Lagarde
کریستین لاگارد وکیل و سیاستمدار فرانسوی که در 1 ژانویه 1956 در پاریس متولد شد.
نویسنده
اشتراک کذاری
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظر
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
نظر شما درباره این پست چیست؟x