مرجع فارسی فارکس - ForexInsight

NZDUSD

قیمت لحظه ای

تحلیل تکنیکال

جفت ارز NZDUSD در طی چند ماه گذشته در یک روند نزولی قرار داشته است و به نظر می رسد که این روند همچنان ادامه داشته باشد. سطوح مقاومتی کلیدی این جفت ارز در 0.5900 و 0.6000  قرار دارند. در صورتی که قیمت بتواند از این سطوح عبور کند، می توان انتظار داشت که روند نزولی آن تغییر کند. سطوح حمایتی کلیدی این جفت ارز در 0.5600 و 0.5500  قرار دارند. در صورتی که قیمت به زیر این سطوح سقوط کند، می توان انتظار داشت که روند نزولی آن متوقف شود و یک روند صعودی آغاز شود. به نظر می رسد که روند نزولی جفت ارز NZDUSD همچنان ادامه داشته باشد و قیمت به زیر سطوح حمایتی کلیدی سقوط کند.  

مدیریت ریسک:

مهم است به یاد داشته باشید که تمام معاملات با ریسک همراه است. معامله گران هرگز نباید بیش از آنچه می توانند از دست بدهند ریسک کنند و همیشه باید از دستورات حد ضرر برای محافظت از سرمایه خود استفاده کنند.

سلب مسئولیت:

این تحلیل فقط برای اهداف اطلاع رسانی است و نباید به عنوان توصیه مالی تلقی شود.

حمایت مهم اول
حمایت مهم دوم
مقاومت مهم اول
مقاومت مهم دوم
0.5600
0.5500
0.5900
0.6000

تحلیل بنیادی

درباره NZDUSD

این جفت ارز نشان می دهد که برای خرید یک دلار نیوزیلند به چند دلار آمریکا نیاز است. معمولاً به عنوان یک ارز فرعی دیده می شود، ارتباط آن به روابط تجاری قوی این کشور با همسایه خود استرالیا مربوط می شود. جفت NZDUSD اغلب “کیوی” نامیده می شود زیرا این پرنده نماد ملی نیوزلند است.

سازمان های تاثیرگذار

دلار نیوزلند دلار آمریکا می تواند به طور جدی تحت تأثیر اخبار یا تصمیمات اتخاذ شده توسط دو بانک مرکزی اصلی قرار گیرد: بانک رزرو نیوزلند (RBNZ) بانک مرکزی نیوزلند، بانک مرکزی نیوزلند است. مانند بسیاری از بانک های مرکزی، بانک مرکزی در درجه اول یک سازمان سیاست گذاری است و برای انجام سه کار اصلی وجود دارد: تدوین و اجرای سیاست پولی برای حفظ ثبات قیمت ها، ترویج حفظ یک سیستم مالی سالم و کارآمد و رفع نیازهای ارزی مردم.
بانک فدرال رزرو آمریکا (فدرال رزرو) از سوی دیگر ما سیستم فدرال رزرو (Fed) را پیدا کردیم که سیستم بانک مرکزی ایالات متحده است. فدرال رزرو دو هدف اصلی دارد: نگه داشتن نرخ بیکاری در پایین ترین سطح ممکن و تورم در حدود 2 درصد. ساختار سیستم فدرال رزرو متشکل از هیئت حکام منصوب توسط رئیس جمهور، کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) که تا حدی توسط رئیس جمهور منصوب شده است. FOMC در یک سال 8 جلسه برگزار می کند و شرایط اقتصادی و مالی را بررسی می کند. همچنین موضع مناسب سیاست پولی را تعیین می کند و خطرات ناشی از اهداف بلندمدت آن یعنی ثبات قیمت و رشد اقتصادی پایدار را ارزیابی می کند.

افراد تاثیرگذار

آدریان اور رئیس بانک مرکزی نیوزلند از مارس 2018. او متولد و پرورش یافته نیوزلند است، با یک رمان نویس ازدواج کرده و دارای 3 فرزند بزرگسال هستند. آدریان فارغ التحصیل سال 1983 از دانشگاه وایکاتو (نیوزیلند) و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد (با ممتاز) از دانشگاه لستر (انگلیس) در سال 1985 است. آدریان پس از دوره کارشناسی ارشد خود، به مدت سه سال در بریتانیا ماند و به عنوان معاون پژوهشی و مدرس در مدرسه بازرگانی دانشگاه سیتی در لندن مشغول به کار شد. آدریان در سال 1988 به نیوزیلند بازگشت تا در سال بعد به تیم اقتصاد در بانک ملی نیوزلند بپیوندد تا در انستیتو تحقیقات اقتصادی نیوزیلند سمت اقتصاددان پژوهشی را بر عهده بگیرد. در سال 1992 آدریان به فرانسه نقل مکان کرد تا به عنوان اقتصاددان در سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) کار کند. آدریان پس از سه سال این سمت به نیوزلند بازگشت و برای مدت کوتاهی به عنوان تحلیلگر ارشد در خزانه داری کار کرد و سپس به عنوان اقتصاددان ارشد به بانک ملی بازگشت. آدریان در سال 1997 به عنوان مدیر ارشد تیم اقتصاد در بانک مرکزی نیوزلند منصوب شد و مشاوره اقتصادی و سیاستی اصلی را به فرماندار ارائه کرد. جروم پاول جروم پاول به عنوان رئیس هیئت مدیره سیستم فدرال رزرو در فوریه 2018، برای یک دوره چهار ساله که در فوریه 2022 به پایان می رسد، کار خود را آغاز کرد. دوره او به عنوان عضو شورای حکام در 31 ژانویه 2028 به پایان می رسد. او در واشنگتن دی سی متولد شد و در سال 1975 از دانشگاه پرینستون مدرک لیسانس سیاست گرفت و در سال 1979 از دانشگاه جورج تاون مدرک حقوق گرفت. پاول به عنوان دستیار وزیر و معاون وزیر خزانه داری رئیس جمهور جورج اچ دبلیو. بوته. او همچنین به عنوان وکیل و بانکدار سرمایه گذاری در شهر نیویورک کار می کرد. از سال 1997 تا 2005، پاول در گروه کارلایل شریک بود.

اخبار و داده های تاثیرگذار

تصمیمات رزرو بانک نیوزلند برای نرخ بهره تصمیمات فدرال رزرو آمریکا برای نرخ بهره

ارزهای تاثیرگذار

USD/JPY جفت ارز USD/JPY (یا دلار آمریکا ین ژاپن) یکی از جفت‌های اصلی، مهم‌ترین جفت ارز در جهان است. ین ژاپن دارای نرخ بهره پایینی است که معمولاً در معاملات حمل و نقل استفاده می شود، به همین دلیل یکی از ارزهای مورد معامله در سراسر جهان است. در USD/JPY، دلار آمریکا ارز پایه و ین ژاپن ارز متقابل است. این جفت نماینده اقتصاد آمریکا (از ایالات متحده آمریکا) و ژاپن است. معامله جفت ارز USD/JPY همچنین به عنوان معامله “نینجا” یا “Gopher” شناخته می شود، اگرچه این نام خانوادگی بیشتر زمانی که به جفت ارز GBP/JPY ارجاع می شود استفاده می شود. دلار آمریکا ین ژاپن معمولاً با دو جفت زیر همبستگی مثبت دارد: USD/CHF و USD/CAD. ماهیت این همبستگی به این دلیل است که هر دو جفت ارز از دلار آمریکا به عنوان ارز پایه مانند USD/JPY نیز استفاده می کنند. زمانی که دو بانک مرکزی اصلی هر کشور، بانک ژاپن (BoJ) و بانک فدرال رزرو (Fed) با اختلاف نرخ بهره جدی مواجه شوند، ارزش این جفت ارز متاثر می شود.     EUR/USD جفت ارز EUR/USD (یا یورو دلار) متعلق به گروه “Majors” است، راهی برای ذکر مهم ترین جفت ها در جهان. این گروه همچنین شامل جفت ارزهای زیر است: GBP/USD، USD/JPY، AUD/USD، USD/CHF، NZD/USD و USD/CAD. محبوبیت دلار یورو به این دلیل است که دو اقتصاد اصلی را جمع می کند: اقتصاد اروپایی و آمریکایی (از ایالات متحده آمریکا). این یک جفت ارز پرمعامله است که یورو ارز پایه و دلار آمریکا ارز متقابل است. از آنجایی که جفت EUR/USD بیش از نیمی از کل حجم معاملات در سراسر جهان در بازار فارکس را تشکیل می دهد، تقریباً غیرممکن است که شکافی ظاهر شود، چه رسد به شکاف انحرافی در جهت مخالف. به طور معمول، یورو/دلار آمریکا در طول جلسه آسیایی بسیار آرام است، زیرا داده‌های اقتصادی که بر مبانی آن ارزها تأثیر می‌گذارند، در جلسه اروپا یا ایالات متحده منتشر می‌شوند. هنگامی که معامله‌گران در اروپا به میز کار خود می‌رسند، فعالیت‌های زیادی در نوار پخش می‌شود، زیرا آنها شروع به تکمیل سفارش‌های مشتری و جوکی برای موقعیت‌ها می‌کنند. هنگام ظهر، فعالیت‌ها کاهش می‌یابد، زیرا معامله‌گران برای ناهار بیرون می‌روند و با آنلاین شدن ایالات متحده، دوباره افزایش می‌یابد.

نکته های آموزشی